دبیر علمی انجمن جراحان عمومی ایران از سرطان مری به عنوان دومین سرطان شایع کشور پس از سرطان پوست خبر داد و مصرف زیاد برنج و چای داغ را به عنوان دو عامل خطر مهم در بروز سرطان مری دانست.
به گزارش مهر، دکتر پرویز دریایی استعمال دخانیات، مصرف الکل، خوردن مواد اسیدی و قلیایی و وراثت به عنوان عوامل بروز سرطان مری یاد کرد و گفت: با توجه به شیوع مصرف ناس در منطقه خراسان، مصرف برنج فراوان در استانهای گیلان، گلستان و مازندران و نوشیدن چای داغ در استان آذربایجان شرقی از عوامل گسترش این نوع سرطان در مناطق جغرافیایی خاص کشور است.
این فوق تخصص جراحی سرطان با بیان اینکه سن بروز انواع سرطان ها در کشور از جمله سرطان دستگاه گوارش 10 سال کمتر از کشورهای غربی است، گفت: نتایج گروهی از پژوهشگران ژاپنی نشان می‌دهد که بر اثر مصرف فراوان برنج، میزان ویتامین ب1 دریافتی کاهش و قوام مخاط مری در بخش فوقانی دستگاه گوارش افزایش می‌یابد که این تغییرات در دراز مدت به نفع سرطان مری است.
دریایی، میزان بقا و طول عمر هر بیمار مبتلا به سرطان مری تحت درمان را وابسته به بیولوژی تومور و ویژگی های بالینی بیمار دانست ولی در عین حال افزود: برای 15 درصد از بیماران با هر درجه و اندازه تومور میزان بقا و طول عمر سه سال برآورد شده است.
دبیر علمی انجمن جراحان عمومی ایران در ادامه بر ضرورت تشخیص زودهنگام بیماران جهت آغاز درمان موثر و رضایت بخش تاکید کرد.



بزرگترین مرکز مد در ایران
وحیدوب ، درج آگهی رایگان