پاك كردن اثر مداد از روی دیوار

خمیر دندان برای پاك كردن اثر مداد از روی دیوار موثر است. خمیر دندان را با پارچه روی آن بمالید كاملا پاك می شود.

تمیز كردن و برق انداختن وسائل

برای تمیز كردن و برق انداختن ظرفشوئی یا وسائل استیل و یا گوشی تلفن، پنبه را آغشته به الكل كنید و به سطح آن بمالید.

پاك كردن اثر رنگ از روی شیشه

رنگ كهنه و یا خشك شده یا قلم مو ها با استون پاك می شود. شیشه ها را با پارچه آغشته به استون پاك كنید، اثری از رنگ باقی نمی ماند .

پوست كندن تخم مرغ آب پز

تخم مرغ آب پز را بعد از جوشیدن حدود 1 دقیقه زیر آب سرد نگه دارید پوست آن مانند یك نوار متصل به هم كنده          می شود.

چه كنیم تخم مرغ هنگام آب پز شدن ترك نخورد

قبل از اینكه تخم مرغ را آب پز كنید درون ظرف مورد نظر كمی نمك بریزید ،دیگر تخم مرغها ترك بر نمی دارد.

كندن پوست گردو

اگر گردوی خشك را در آب نمك بخوابانید، بعد از چند ساعت حالت گردوی تازه پیدا می كند و پوستش به راحتی كنده   می شود.

پاك كردن لكه های قهوه، كاكائو، شیر

لكه های قهوه، كاكائو، شیر را با آب نیم گرم و صابون پاك می شود، اگر كمی از رنگ آن باقی ماند بوسیله جوهر ترشك پاك می شود.

آبگوشت پرمایه

برای آنكه آبگوشت شما غلیظ تر و پرمایه تر شود چند تكه نان به داخل آن بیندازید.

اسپاگتی نچسب

برای آنكه برنج، ماكارونی، اسپاگتی یا هر ماده نشاسته دار دیگر هنگام پختن به هم نچسبد، قبلاً دو قاشق روغن خوراكی به آب آن اضافه كنید مشكل شما حل خواهد شود.

سفید مثل یاس

اگر هنگام پختن پلو یا كته یعنی زمانی كه برنج در داخل آب شروع به جوشیدن می كند، مقدار كمی آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره یا یك تكه زاج سفبد به آب برنج اضافه كنید، نه تنها پلو یا كته را مانند یاس سفید می كند، بلكه دانه های آن را نیز از هم جدا ساخته مانع از چسبیدن آنها به یكدیگر و در نتیجه له شدن برنج می شود.

جلوگیری از وارفتن غذا

برای آنكه مواد خوراكی مانند كوفته و غیره در آب از هم نپاشد و به اصطلاح وا نرود قدری آرد یاتخم مرغ به آن بیفزاید و حرارت آتش را زیاد كنید.

كف جانانه

برای آنكه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر كف كند، قدری نمك به آن اضافه كنید. سپس هم بزنید خیلی زودتر از موقع لازم كف خواهد كرد.

خاصیت روغن

هنگام جوشاندن برنج، لویبا وحبوبات دیگر یك كاغذ روغنی را به بالای قابلمه یا دیگ بمالید و یا چند قطره روغن خوراكی به آن اضافه كنید این كار باعث خواهد شد كه محتوی دیگ یا قابلمه دیر تر از حد معمول بجوشد و در نتیجه طعم و مزه آن بهتر و لذیذتر خواهد شد.

نمك ناپز

هنگام پختن نخود و لوبیا سایر حبوبات هیچگاه به آن نمك نزنید زیرا سفت خواهد شد و دیرتر می پزد.